În weekendul 27-28 iunie 2015, începând cu orele 12:00, avem plăcerea de a invita tinerii din Timișoara la evenimentul “VLOG U”.
Principalii creatori de conținut original ai României vin în Timișoara și transformă orașul de pe Bega în capitala vlog-ingului românesc timp de 2 zile! Tineri care în fiecare lună creează materiale video vizionate de zeci de mii de oameni vor împărtăși tinerilor timișoreni din secretele exprimării libere online și al proactivității. La eveniment vor participa:

Proiectul își propune să stimuleze participarea tinerilor în viața comunității, astfel ca aceștia să devină actori activi în comunitatea din care fac parte. Mediul online fiind unul bine cunoscut de tineri, le oferă acestora confortul necesar exprimării libere și realizării primilor pași în a deveni cetățeni proactivi.

Proiectul este co-finanțat de către Primăria Muncipiului Timișoara, se încadrează în categoria proiectelor de educație non-formală și urmărește dezvoltarea abilităților și aptitudinilor tinerilor din comunitatea locală.
Astfel, odată cu acest proiect propunem și soluționarea uneia dintre problemele identificate în comunitatea locală – lipsa unui spațiu de manifestare și exprimare liberă a tinerilor. Astfel, noi dorim ca prin intermediul acestui proiect să oferim un cadru pentru stimularea participării publice a tinerilor din Timișoara.

Tinerii ce doresc să participa la eveniment se pot înregistra pe site-ul proiectului.
Facebok event page.